GRATIS FRAKT & FRI RETUR  - SNABB LEVERANS 1-3 ARBETSDAGAR

Skötselråd Chillbean

Före du använder din Chillbean rekommenderar vi att du läser våra skötselråd som följer nedan
Chillbean och vatten
Om Chillbean skulle bli blöt är det viktigt att produkten får torka helt innan den rullas ihop. Om produkten har hamnat i saltvatten eller klor måste den dessutom spolas av ordentligt före den torkar. Om inte detta sköts kommer produkten att blekas. Vår garanti täcker inte blekta eller mögliga produkter.
Chillbean och solljus
Använd gärna Chillbean utomhus när solen skiner men rulla ihop den när den inte används. Nylonen vi använder oss av är inte UV-behandlad då vi väljer att inte använda några giftiga kemikalier. Det här gör att produkten bleks med tiden och därför är det viktigt att packa ihop den och förvara den i skuggan när den inte används.
Chillbean och underlag
Chillbean är mycket tålig och oddsen att du får en punktering är väldigt liten. Det finns dock några saker du ska tänka på före du lägger ner din Chillbean på marken. Du kan tänka att Chillbean är tålig som din fotsula vilket betyder att på alla ytor där du kan gå barfota, där kan du använda produkten.
Se upp för glödande kol /cigaretter, värmen från glöden gör att nylonen smälter.

När du fyller produkten är det viktigt att du har mycket plats omkring dig för att Chillbean inte ska fastna i några vassa kanter.
Garantin täcker inte punkteringar.

Chillbean och vikt
Chillbean klarar av 2-3 personer beroende på vikt. Vi rekommenderar att inte överstiga 250kg. Produkten är ingen hoppborg och ska därför inte användas som det. Vi vet att barn älskar att studsa och kasta sig i Chillbean men det är som sagt inte det den är till för. Extra viktigt är att aldrig stå eller gå i produkten oavsett hur mycket eller lite man väger. Garantin täcker inte skador som uppkommit på grund av för hög belastning.
Chillbean och smuts
Skulle Chillbean bli smutsig så använd en fuktig trasa för att rengöra den. Produkten bör inte tvättas i maskin. Garanti täcker inte en produkt som tvättats i maskin.