GRATIS FRAKT & FRI RETUR  - SNABB LEVERANS 1-3 ARBETSDAGAR

FAQ

Ofta ställda frågor:

Hur fyller och tömmer man en Chillbean?
Chillbean har en stor öppning där du fyller och tömmer luften. Öppna stort och rör dig i en rak rörelse i en riktning, stäng när du slutar din rörelse. Upprepa detta tills din Chillbean är ca 80% fylld, då börjar du att rulla in öppningen tills du inte kan rulla mer, knäpp då spännet och lägg dig ner och njut. 

Produkten töms genom att knäppa upp spännet och rulla ut öppningen. Släpp ut luften och rulla ihop den från motsatt sida av öppningen. 

Hur länge kan jag ligga i min Chillbean?
Tack vare Chillbeans unika material får du upp till 8 behagliga timmar innan rumpa/rygg tar i backen. Tänk på att produkten lättare släpper luft ju oftare man går upp & ner ur produkten samt hur liten eller stor yta som belastas. Temperaturförändringar påverkar också hur länge luften håller sig. 

Hur mycket väger Chillbean och hur stor är den?
Chillbean väger under 1 kg och nedpackad är den inte större än en limpa bröd. Uppblåst kan den bli hela 200 cm lång och 90 cm bred. Du kan också välja att fylla den med mindre luft och göra den till en liten stol. 

Hur mycket vikt tål Chillbean?
Vi rekommenderar att inte överstiga 250 kg

Vilket material är Chillbean tillverkad av?
Chillbean är tillverkad av en slitstark nylon med en TPR-beläggning på insidan. Nylonen har en tät armering som kallas ripstop som förhindrar att produkten spricker eller rivs upp vid eventuell punktering.

Bör jag undvika något vid användning av min Chillbean? 
Sov inte i en Chillbean eftersom det finns risk att kvävas. Tänk på att aldrig lägga vikt på mittensömmen. Det är direkt skadligt för produkten att stå i/kliva i den, särskilt på sömmarna. Ni ska aldrig lägga någonting inuti en Chillbean eftersom gummibeläggningen lätt kan skadas. Chillbean är ej behandlad mot UV-strålning och ska därför alltid packas ned efter varje användning. Chillbean kommer att blekas i stark solljus även om den används normalt. Vi prioriterar att produkten är snäll mot huden framför kosmetiskt snygg. Hör av er om ni har fler frågor om färgerna.

Var kan jag använda min Chillbean?
Tack vare den slitstarka nylonen klarar Chillbean av de flesta underlag. En tumregel är att där du kan gå barfota utan att skada din fotsula, där kan du lägga din Chillbean.

Hur kan jag förhindra att min Chillbean blåser iväg?
Den största delen av tiden hoppas vi att du vill ligga eller sitta I din Chillbean men om du vill gå och ta ett dopp eller fylla på glaset kan du fästa Chillbean i backen med hjälp av  tältpinnen som medföljer. Ett annat alternativ är att fylla medföljande påse med något tungt som sten eller sand och sedan fästa där du låser produkten.

Kan jag använda Chillbean på vattnet?
Chillbean är ingen flytleksak. Produkten tål vatten men vi avråder dig från att flyta på den utan sällskap. Ha alltid varandra under uppsikt. Om produkten mot förmodan används i vatten så måste den sköljas av efter användning i klor och/eller saltvatten, annars tar de tejpade sömmarna märkbart skada. Märker vi att en skada uppkommit pga misskötsel täcker ej vår garanti detta. 

Vad kostar frakten? 
Du har alltid fri frakt och fri retur inom 30 dagar.

Har du fler frågor som du inte fick besvarade här? Kontakta oss

08-41071220
hej@chillbean.se