pix Stranden, eller överallt! - Chillbean.se

Stranden, eller överallt!

08 Jun 19

Stranden, eller överallt!

God dag, 

Lucas här igen! 

Något som händer mig ofta är att människor jag pratar med endast associerar en Chillbean Air till att använda på stranden.
Stranden i all ära, men när jag för första gången såg påfyllningskonceptet för en Air Lounger tänkte jag genast hur skönt jag skulle kunna ha det när jag paddlar kayak ut till en ö i skärgården eller när jag ska ta en paus i en hike- eller skid-tur. Här är en lista över mina 4 egna favoritställen att använda en Chillbean Air på:

  1. Örnsbergs klippbad - Jag bor 5 minuter bort och fullkomligen älskar att hänga här med mina vänner! 

  2. Flygplatser - Senast den här veckan blev mitt flyg försenat 1,5 timmar. Varför sitta och trängas med alla andra när jag har min egna lounge med mig?!
    PS. Ha alltid din Chillbean i handbagaget!

  3. Vem klara sig längst utan att trilla i vattnet? - Jag och mina kompisar brukar köra en lek när vi bada på sommaren. Man har en varsin Chillbean Air och ska försöka putta i sin kompis i vattnet utan att falla i själv!

  4. Festival / Evenemang - Det spelar ingen roll om du ska på en liten lokal BBQ-festival eller på världens största musikfestival, det är alltid skönt att ha med sig sin Chillbean för att kunna ta en paus mellan spelningar  & aktiviteter.
    PS. Om du är på musikfestival kan du känna basen från musiken vilket många, inklusive mig själv, tycker är en behaglig sensation. 

Jag hoppas att ni blir inspirerade att använda er Chillbean Air på fler ställen än bara stranden. 

Alla tiders!
/Lucas. 

Sale

Unavailable

Sold Out